De gezelligste cafetaria in de omgeving van Den Haag

Even in de pauze van uw werk wat eten en heeft u geen zin in weer een droge boterham? Kom dan snel naar onze cafetaria in de omgeving van Den Haag en wij zorgen dat uw honger gestild wordt. Snackbar de Meerpaal is niet zo maar een snackbar, het is een ontmoetingspunt met toegewijde medewerkers die met de grootst mogelijke zorg uw snacks en broodjes voor u bereiden.

Voor elk wat wilsSnackbar de Meerpaal: De gezelligste cafetaria in de omgeving van Den Haag

Heeft u wel trek en geen zin om zelf iets klaar te maken, maar heeft u geen zin in patat of een snack? Onze menukaart is zeer uitgebreid waardoor u naast uw patat en snacks ook bij ons heerlijk belegde broodjes of salade kunt bestellen. Wilt u een complete maaltijd dan kiest u voor een van onze schotels en iets te drinken. Een ijsje of milkshake als toetje en u kunt er weer helemaal tegenaan. Eet u geen dierlijke producten? een probleem, want wij denken graag mee met onze veganistische klanten. Daarom hebben wij veganistische snacks ontwikkeld, zoals de oesterzwamkroket en de goulash kroket, ook verkopen wij the Dutch Weed Burger. In onze cafetaria in de omgeving van Den Haag is iedereen welkom.

Groot en klein

Wij bereiden als uw snacks en maaltijden met de grootst mogelijke zorg. Neemt u uw bestelling mee om elders op te eten, dan verpakken wij uw bestelling goed. U kunt er ook voor kiezen om uw eten bij ons in de cafetaria op te eten. Na het plaatsen van uw bestelling brengen wij dit graag bij uw tafeltje. Iets te drinken erbij? Geen probleem, wij hebben naast frisdranken ook koffie, thee en heerlijke milkshakes op onze menukaart. Wij garanderen dat u Snackbar de Meerpaal met een voldaan gevoel zal verlaten.

Een welkom gevoel

Kunnen wij u binnenkort in onze cafetaria bij Den Haag verwelkomen? Wij bedienen u met een lach en een flinke dosis vriendelijkheid. U kunt bij ons in de cafetaria bestellen, maar ook nemen wij graag uw bestelling telefonisch aan. Wij zorgen ervoor dat u nooit lang hoeft te wachten. Heeft u iets te vieren? Bestel dan een bittergarnituur of heerlijke verse opgemaakte salades. Wij staan zes dagen per week voor u klaar.